9 Μαΐου 2014

Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων Γυμν.-Λυκείου Παραλίας

Μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 η πολύ επιτυχημένη τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών-τριών του Γυμνασίου και Λυκείου της Ενορίας μας.

Προ της επίδοσης των αριστείων και επαίνων προηγήθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα που επιμελήθηκαν με κέφι, με μεράκι και ιδιαίτερη φροντίδα, τα εξαίρετα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, καθώς επίσης και οι μαθητές, οι οποίοι σε συνεργασία με τους καθηγητές τους παρουσίασαν ωραίες και εποικοδομητικές εργασίες που ετοίμασαν κατά τη διάρκεια  της σχολικής χρονιάς, με ενδιαφέροντα πορίσματα για όλους μας. 
 
Εκ μέρους της τοπικής μας Εκκλησίας παρευρέθηκε και απηύθηνε σύντομο χαιρετισμό ο εφημέριος π. Χρυσόστομος ο οποίος επαίνεσε εγκαρδίως τους αριστεύσαντες μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές για την άρτια λειτουργία του σχολείου μας και ευχαρίστησε για την μεγάλη και εντυπωσιακή προσφορά τους σε τρόφιμα για την κάλυψη των πολλών αναγκών των ημερών μας, σε άπορες οικογένειες της Ενορίας μας.

Στη συνέχεια τιμήθηκε η καταξιωμένη καθηγήτρια κ. Ματούλα Σολωμού η οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών στο σχολείο μας, αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις στους μαθητές της, διότι εργάστηκε με θυσιαστική αγάπη και μετέδωσε εκτός από γνώσεις, αρχές και αξίες διαχρονικές για τον άνθρωπο.

Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από μαθητές-τριες του σχολείου μας.
 
Αλήθεια, σε όλους φάνηκε για άλλη μια φορά ακόμα, το εξαιρετικό έργο που επιτελείται στα Σχολεία μας σε όλους τους τομείς!
Η όμορφη και αγαστή συνεργασία συλλόγου γονέων, τοπικής Εκκλησίας, καθηγητών και μαθητών φέρνουν αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, να έχουμε δηλαδή ένα σχολείο-πρότυπο!
 
 Εύγε στον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την άψογη οργάνωση.















Θερμότατα συγχαρητήρια σε όλους! 
Ιδιαιτέρως στα ευλογημένα παιδιά μας που αγωνίζονται για πρόοδο στη μόρφωση και το ήθος.