28 Ιουνίου 2024

 

ANAKOIΝΩΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

 

-Την 1 Ιουλίου των Αγίων Αναργύρων μετά τη Θ. Λειτουργία , θα τελεστεί Αγιασμός

    για τον νέο μήνα.

 

-Την 12 Ιουλίου θα εορταστεί ο πολύ προσφιλής μας Όσιος Παίσιος ο Αγιορείτης και θα τιμήσουμε την Ιερά Εικόνα του-αφιέρωμα ενοριτών μας.

 

-Στις 22 Ιουλίου εορτάζεται η μνήμη της Αγίας Μαρκέλλας της Χιοπολίτιδος. Στον Ιερό Ναό μας και συγκεκριμένα στον πρόναο ευρίσκεται προσκυνητάριο αφιερωμένο στην ως άνω Αγία. Γι΄αυτό το λόγο θα τελεστεί Θεία Λειτουργία προς τιμήν και μνήμην της Αγίας μας, επικαλούμενοι την προς Θεόν μεσιτεία της.

 

-Στις  27 Ιουλίου μνήμη του Aγίου μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος θα τελεστεί Θ.  Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας υπέρ των μελών του  συλλόγου βιοτεχνών-ζαχαροπλαστών Αχαΐας  που θα εορτάσουν την Εικόνα του Αγίου Προστάτου τους, την οποία έχουν αφιερώσει πριν από 40 και πλέον χρόνια στον Ι. Ναό μας.

 

- Για τον μήνα Ιούλιο προγραμματίστηκε  Ι. Αγρυπνία την Τετάρτη 24  Ιουλίου και ώρα 9.30-12.30 το βράδυ  επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης.

 

- Κάθε απόγευμα στις 7.00 μ.μ. ψάλλεται η ακολουθία του εσπερινού.

 

- Υπάρχει η δυνατότητα πλέον και μέσω διαδυκτίου να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες και το πρόγραμμα ακολουθιών της  ενορίας μας, στο ιστολόγιο: www.koimtheotpar.blogspot.com

 

-Στην Ενορία μας λειτουργεί τράπεζα τροφίμων: Καθημερινά δεχόμαστε τρόφιμα, μακράς διαρκείας για την ανακούφιση απόρων οικογενειών(Γάλα-όσπρια-ζυμαρικά-κονσέρβες-ζάχαρη-καφέ-ντοματοπολτό-έλαια κ.λ.π.).