10 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση για τις νέες μητέρες

Η Ενορία μας, στα πλαίσια της Εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου μας, κατά την οποία ως γνωστόν τιμάται το πρόσωπο της μητέρας, πραγματοποίησε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου το απόγευμα μια εκδήλωση-αφιέρωμα στην μητέρα, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης  για την θυσιαστική προσφορά της προς την οικογένεια, την κοινωνία και το έθνος. 
Ήταν πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι προσήλθε μεγάλος αριθμός νέων μητέρων της Ενορίας μας που είχαν προσκληθεί μέσω των παιδιών τους που φοιτούν στα κατηχητικά σχολεία μας.
Στη συνάντηση αυτή μίλησε η κ. Βάλσα Σωτηροπούλου εκπαιδετικός και μητέρα 4 παιδιών με πολύ γλαφυρό και ενισχυτικό λόγο για τον ρόλο της μητέρας στο σήμερα και την καθοριστική συμβολή της στην διαμόρφωση υγιών προσωπικοτήτων μέσα στην κοινωνία.
Στη συνέχεια, μετά την απαγγελία προς τιμήν της μητέρας από φοιτήτρια της Ενορίας μας, παρουσιάστηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα και συνάμα συγκινητική προβολή, για τη θέση που κατέχει η μητέρα στη ζωή όλων μας, μέσα από σημειώσεις του προσωπικού ημερολογίου μιας εικοσάχρονης.
 
Στο τέλος στην αίθουσα του ενοριακού πνευματικού κέντρου μέσα σε ευχάριστο κλίμα προσφέρθηκε κέρασμα και ένα συμβολικό δώρο- ενθύμιο σε όλες τις μητέρες.
 
Η Υπεραγία Θεοτόκος η  Μητέρα του Θεού να σας στηρίζει και να σας ενισχύει στη υψηλή αποστολή σας!
Χρονια πολλά στις καλές μας μητέρες!